Bestelling opsparen en later verzenden

Bestelling opsparen en later verzenden – hoe werkt dat ?

Het is ook mogelijk om alvast wat te bestellen en te betalen maar nog niet te laten verzenden.
Dit kan handig zijn als u nog twijfelt over een aankoop of omdat u nog even wilt wachten op nieuwe artikelen of wat de reden ook mag zijn…..

Maar u wilt wel zeker weten dat het artikel dat u echt heel graag wilt hebben ook van u wordt dan kunt u dat doen op de volgende manier.

Maak dan uw bestelling in uw winkelwagen af en klik op de knop bestelling afronden.Kies bij de kolom “Betaalwijze” voor Ideal of vooraf overmaken.

 

Kies bij de kolom “verzending” voor afhalen bij winkelier

 

Zet in de kolom “Opmerkingen” : Opsparen en later verzenden

Nu kunt u de bestelling afronden door uw adresgegevens e.d. in te vullen en op de knop bestellen met betalingsverplichting te klikken.

Zodra uw bestelling door ons is ontvangen zullen wij deze alvast voor u apart zetten en wachten wij rustig af tot uw volgende bestelling maar bent u er wel zeker van dat dit voor u is gereserveerd !

Dit geldt alleen als u de artikelen heeft betaald via I-deal of zelf heeft overgemaakt. Als uw order binnen 3 dagen niet is betaald komt deze te vervallen en worden de artikelen teruggezet in de webwinkel

Mocht u vragen hebben kunt u ons telefonisch bereiken van 9:00 tot 21:00 uur op 06-28880973 of 24/7 via info@oceandrum.nl

 

 

 

© 2009 - 2024 Oceandrum.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel