- Losse Thee

Deze thee gebruiken wij om onze eigen thee samen te stellen maar kan natuurlijk ook prima als enige smaak gedronken worden.
Het grootste deel van onze thee is van biologische kwaliteit, dat wil zeggen zonder bestrijdingsmiddelen, kleurstoffen en smaakstoffen.
De smaak en werking van de thee komt hierdoor beter tot zijn recht.

De meeste losse  thee wordt geleverd in een doorzichtige zak als deze door de brievenbus past maar soms ook in een hersluitbaar bakje.

Disclaimer:
Oceandrum.nl doet geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud en uitleg van de thee is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Hou er rekening mee dat de informatie op de verpakking niet is geëvalueerd door medische deskundigen. Geen van de informatie dient te worden opgevat als medisch advies en raadpleeg daarom altijd een huisarts en/of specialist bij klachten, ziektes e.d.

Sorteer op
 • Pu-erh
  Pu-erh

  Pu-erh thee is een looi zuur arme thee, heeft een vetafbrekende werking en is daarom een goede ondersteuning bij het afvallen. Om een zo gunstig mogelijk effect te verkrijgen is het raadzaam goed op uw voeding te letten en met…

  € 2,15
 • Groene thee (Gun powder)
  Groene thee (Gun powder)

  De oogst kan gedurende het gehele jaar plaatsvinden.
  Groene thee / Gunpowder is lekker, gezond en wordt in de Chinese geneeskunde al eeuwen gedronken vanwege de geneeskrachtige werking.Voordelen van Groene thee / Gun Powder :
  Rijk…

  € 2,25
 • Rooibos
  Rooibos

  Heerlijke aromatische rooibos thee.
  Mensen die op zoek zijn naar een thee met weinig of geen cafeïne kan zeker rooibos thee gaan drinken, omdat rooibos thee namelijk 0 cafeïne bevat in tegenstelling tot groene en zwarte…

  € 2,15
 • Earl Grey
  Earl Grey

  Earl Grey thee bevat natuurlijke, plantaardige antioxidant bestanddelen, polifenolen die helpen bij het bestrijden van schadelijke vrije radicalen. Onderzoek heeft aangetoond dat deze vrije radicalen hartziekten en kanker kunnen…

  € 1,95
© 2009 - 2022 Oceandrum.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel