Oceandrums

Met een Oceandrum kun je zelf het geluid van de zee maken op een manier zoals voor jou de zee klinkt. Het woord Oceandrum roept vaak de associatie op dat je er op kunt trommelen maar dit is helaas niet mogelijk, het is namelijk een bewerkte mand gevuld met zaden en bespannen met schildersdoek. Maar doordat de mand rond is kun  je  jou zee oneindig en wisselend laten klinken als een zwoele zomeravond zee, rollende steentjes in de branding, schuivende schelpjes over het zand of kleine golfjes. 

Handgemaakte en beschilderde Oceandrums zijn in verschillende afmetingen te bestellen.
Alle bedragen zijn incl. het wettelijk geldende BTW tarief maar excl. verzendkosten.

Helaas kunnen wij niet alle afmetingen Oceandrums meer versturen omdat de postbedrijven boven de 57cm niet aannemen om te versturen. Dus een Oceandrum van boven de 50cm kunnen wij niet versturen omdat de doos er ook nog bijgeteld wordt. 
Je kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om je Oceandrum op te komen halen in Krommenie of op een van de beurzen of braderieen.
Geeft dit wel even aan bij je bestelling.

Houdt u er rekening mee dat dit voorbeelden zijn op de foto en dat de Oceandrum die wij aan u toesturen licht kan afwijken in kleur omdat een foto vaak toch iets anders is dan de kleur in werkelijkheid.

Als extra informatie willen wij u meegeven dat onze Oceandrums NOOIT zo hard kunnen klinken als de Oceandrums die metalen kogeltjes als inhoud hebben. en ook vaak een harde buitenkant.
Onze Oceandrums zijn manden met een mix van diverse soorten kruiden en specerijen welke een "bescheiden" geluid geven en lekker ligt zijn om mee te werken.

© 2009 - 2024 Oceandrum.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel