Oceandrums

Met een Oceandrum kun je zelf het geluid van de zee maken op een manier zoals voor jou de zee klinkt. Het woord Oceandrum roept vaak de associatie op dat je er op kunt trommelen maar dit is helaas niet mogelijk, het is namelijk een bewerkte mand gevuld met zaden en bespannen met schildersdoek. Maar doordat de mand rond is kun  je  jou zee oneindig en wisselend laten klinken als een zwoele zomeravond zee, rollende steentjes in de branding, schuivende schelpjes over het zand of kleine golfjes. 

Handgemaakte en beschilderde Oceandrums zijn in verschillende afmetingen te bestellen en zijn ook op bestelling leverbaar.
Alle bedragen zijn incl. het wettelijk geldende BTW tarief maar excl. verzendkosten.

Helaas zijn wij genoodzaakt om voor Oceandrums groter dan 50cm hogere verzendkosten te berekenen omdat PostNL strikte afmetingen hanteerd ! Deze prijs zie je verschijnen in je winkelwagentje. Je kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om je Oceandrum op te komen halen in Krommenie of op een van de beurzen of braderieen. Geeft dit wel even aan bij je bestelling.

Houdt u er rekening mee dat dit voorbeelden zijn op de foto en dat de Oceandrum die wij aan u toesturen licht kan afwijken in kleur omdat een foto vaak toch iets anders is dan de kleur in werkelijkheid.

Helaas is het NIET mogelijk om Oceandrum groter dan 50cm te versturen buiten nederland.
De postbedrijven hebben een strikte afmeting die dan overschreden zou worden.

© 2009 - 2021 Oceandrum.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel