Thee

Heerlijke door ons zelf samengestelde thee is nu ook verkrijgbaar in de webwinkel.
Het betreft losse thee die je kunt zetten d.m.v. het gebruik van thee filterzakjes, thee knijper of een leuke theebekers.
Ook is het mogelijk om via de webwinkel losse thee of kruiden aan te schaffen zoals Groene thee, Rooibos, Pu-erh maar ook gedroogde Brandnetel, Salie, Kamille, Rozenblaadjes en nog veel meer.....

Het grootste deel van onze thee is van biologische kwaliteit, dat wil zeggen zonder bestrijdingsmiddelen, kleurstoffen en smaakstoffen. De smaak en werking van de thee komt hierdoor beter tot zijn recht.

Helaas passen niet alle thee soorten door de brievenbus waardoor de verzendkosten hoger liggen dan voor de thee die wel door de brievenbus past.
De volgende thee soorten passen wel door de brievenbus : Dromenvanger thee, Feng Shui, Natuurlijke heler, Oceandrum thee, Sprookjes thee, Drakenvuur & Eigenwijze heksen thee.  

Disclaimer:
Oceandrum.nl doet geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud en uitleg van de kruiden en thee is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Hou er rekening mee dat de informatie op de verpakking niet is geëvalueerd door medische deskundigen. Geen van de informatie dient te worden opgevat als medisch advies en raadpleeg daarom altijd een huisarts en/of specialist bij klachten, ziektes e.d.

© 2009 - 2024 Oceandrum.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel