Beurs / braderie agenda


Oceandrums (alleen op beurzen) zijn live te zien en te beluisteren, pendels zijn te proberen en Feng Shui hangers te bewonderen. Natuurlijk zijn onze heerlijke zelfgemaakte kruidenthee, edelstenen- en mineralen, armbanden, hangers en nog veel meer leuke (cadeau) artikelen te koop op de volgende beurzen, braderieën en jaarmarkten :


Speciale wensen of graag een artikel op de beurs of braderie bekijken of kopen laat het ons vooraf even weten met een e-mail. Wij nemen het artikel dan vrijblijvend voor je mee en  dan weet je zeker dat je niet mis grijpt ! Emailadres : info@oceandrum.nl

Kom je ook gezellig lang op de braderie of beurs ?
Even geen tijs of snel iets nodig ?

Bestellen via onze webwinkel blijft natuurlijk ook mogelijk : www.oceandrumwebwinkel.nl
GRATIS verzending vanaf een besteding van € 100,00 excl. verzendkosten
voor Nederland en Belgie.


Op zaterdag 18 & zondag 19 september 2021 staan Reiki 2002 en Oceandrum.nl samen op de Paranormaal Alternatiefbeurs in Rijswijk

Op onze kraam nummer Z25+Z26 verkopen wij edelstenen- en mineralen, klankschalen, boeddha´s, pendels, handgemaakte Feng Shui raamhangers, edelsteen armbanden, hangers, kristal pyramides, zelf samengestelde theemelanges, losse kruiden, handgemaakte beschilderde en onbeschilderde oceandrums en nog veel meer.

Op de kraam ernaast op nummer Z24 kan je bij Sietske terecht om een edelsteen uit te laten pendelen die op dit moment bij je past maar dat kan natuurlijk ook voor een ander die je met een edelsteen wilt verrassen.

Als je de beursvloer op loopt staan wij als het ware links achter in de hoek.

De beurs is geopend op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17.00 uur.

Kaarten zijn te koop via : Paranormaal alternatief met kortingcode : PASEP21OCEAN en dan krijg je 2 euro korting !

Volgende data onder voorbehoud :
- 27 & 28 november


Op zaterdag 2 & zondag 3 oktober 2021 staan Reiki 2002 en Oceandrum.nl samen op de Edelstenen en mineralenbeurs in Rijswijk. 
Op onze kraam verkopen wij edelstenen- en mineralen in ruwe vormen, geslepen, knuffelstenen, massagestenen, massagesticks, knuffelstenen, kralen, pendels, Feng Shui raamhangers en nog veel meer.

De beurs is geopend op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur.

Kaarten zijn te koop via : de internationale mineralen beurs


 

© 2009 - 2021 Oceandrum.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel