- Feng Shui raamhanger maken

Wat is een Feng Shui raamhanger ?
Een Feng Shui raamhanger is een sieraad voor in jouw huis.
Haal de regenboog in huis met een Feng Shui raamhanger, hij laat de mooiste kleuren door de kamer draaien als de zon erop schijnt !

Wat betekent Feng Shui ? 
Feng Shui wordt uitgesproken als Foeng Swee en betekent letterlijk wind en water. 
Twee krachtige natuurverschijnselen vertegenwoordigen de energieën om ons heen. 
De wind verspreidt de positieve energieën en het water houdt de energieën vast om voor ons te werken en ons leven te veraangenamen. 
Feng Shui geeft ons de mogelijkheid gezondheid, rust en geluk te realiseren door een bewuste keuze te maken van woonruimte en inrichting te maken. Het doel van Feng Shui is om harmonie creëren om de kwaliteit van leven te bevorderen. 

Wat doet Feng Shui ? 
Feng Shui is een methode om energie te brengen op plaatsen waar dit ontbreekt, door middel van plaatsing of verplaatsing van meubilair, voorwerpen, kleuren en vormen volgens Feng Shui principes. Door schoonheid te creëren kun je goede energieën laten stromen; dat is Feng Shui. 

Kristallen kunnen op een simpele manier uw woon- of werkruimte aanzienlijk verbeteren volgens het Feng Shui principe. Wanneer er licht op deze perfect geslepen kristallen valt, wordt het gebroken in al de schitterende kleuren van de regenboog. Dit activeert de stroom van de energie en kan helend werken.

Wat gaan we doen tijdens de workshop ?
We beginnen met een korte visualisatie om even lekker tot rust te komen. De hanger is een loodkristal welke in diverse vormen worden aangeboden zoals, pegels, hart, ster, druppel en diverse formaat bollen. De hanger die jij hebt uitgezocht ga je helemaal aanpassen en versieren naar jouw smaak met edelstenen, half-edelstenen maar ook met glazen- en houten kralen en symbolen.
Tevens zal er uitleg plaats vinden over de door jouw gebruikte edelstenen.
De workshop wordt gegeven vanaf 4 personen.

Data : 
-data volgen of spreek af met een eigen groepje van minimaal 4 personen in Krommenie of vanaf 6 personen op locatie (vraag hiervoor naar de voorwaarden).
Dit kan op maandag, vrijdag, zaterdag of zondag na het maken van een afspraak.

Locatie : Krommenie : Oceandrum.nl, Avondrood 23, 1562 LB Krommenie (Plan Willis)

Kosten : € 18,50 incl. standaard materiaal (er is ook keuze uit exclusievere materialen, hiervoor geldt een meerprijs), thee, koffie, kristalwater en wat lekkers (dus aan het einde van de workshop neem je je eigen gemaakte raamhanger mee naar huis.) 
De prijs kan afwijken bij cursus op een andere locatie. 

Tijd : 
Ochtend is van 10.00 tot ca. 12.30 uur
Middag is van 13.00 tot ca. 15.30 uur
Avond is van 19.30 tot ca. 22.00 uur 

Inlichtingen en / of inschrijven : Monique 06-28880973, e-mail

De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing op de workshop

 

Sorteer op
© 2009 - 2023 Oceandrum.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel